Huurprijzen segway

De Segway is een 100% elektrisch aangedreven voertuig. De twee elektra motoren zorgen samen met de ingebouwde gyroscopen dat de Segway in evenwicht blijft. Daarnaast rijdt hij zeer geruisloos op verschillende terreinen.

Segway op openbare weg

De Segway mag gewoon deelnemen in het Nederlandse verkeer. De bestuurder hoeft niet aan een rijbewijs verplichting te voldoen. Voor gebruik op de openbare weg dient deze wel 16 jaar of ouder te zijn. De positie in het verkeer is op het fietspad, wanneer deze niet aanwezig is mag er op de openbare weg gereden worden.

Segway in Evenwicht

De Segway kan door de ingebouwde techniek zelf in evenwicht blijven. Het elektrische apparaat reageert op de lichaamsbeweging van de bestuurder. Hierdoor is de besturing van de Segway een nieuwe beleving voor veel deelnemers. De Segway kan 20 km/u rijden waarmee u over de openbare weg kunt rijden of op de fietspaden door onze mooie groene natuurgebieden.

Iedereen kan binnen 10 minuten de besturing van de Segway leren. Daarom is het elektrisch vervoersmiddel voor vrijwel iedereen toegankelijk.

In samenwerking met Wensink Events uit Bathmen bieden wij u een drietal arrangementen aan:

  • Segway WorkshopLogo_Wensink
  • Segway Tour Deventer Binnenstad
  • Beleef het Platteland