Tentenverhuur

Een partytent huren??

Voor Tentenverhuur heeft het Bockje een zeer uitgebreid eigen programma, te weten 3 meter, 4 meter, 5 meter, 8 meter en 10 meterbrede tenten.
De tenten zijn in elke gewenste lengtemaat verkrijgbaar.  Voor een mooie entree beschikken wij over een aantal pagodetenten deze zijn 5×5 meter met een mooie hoge punt.

Is de tent niet groot genoeg dan kan ’t Bockje ook evenementenhallen leveren van 12, 15,20 of 25  meter breed die door een collega tentenbouwer wordt geleverd.
Voor elke tent beschikt ’t Bockje over vloeren, tapijt, verlichting, tafels, stoelen, statafels, verwarming, tafelaankleding, garderobe, terrasheathers, lange tafels met banken, tapinstallaties, koelkasten, koelaanhangers, bbq etc.
Uw evenement onafhankelijk van weer en omgeving…

Bij het organiseren van een feest, festival, bruiloft, beurs, partij, evenement of speciale gebeurtenis kan het vinden van een juiste locatie of accommodatie een groot probleem opleveren en kunnen tegenvallende weersomstandigheden van grote invloed zijn op een openlucht evenement.
Het huren van een tijdelijke en flexibele oplossing in de vorm van een tent van ‘t Bockje Tentenverhuur maakt een eind aan al deze problemen.
Bij ‘t Bockje Tentenverhuur kunt u onder andere terecht voor het huren van vele verschillende soorten tenten, zoals een feesttent, partytent,  pagodetent, doorwerktent, etc.  De tenten kunnen naar wens worden voorzien van een cassettevloer, ritsen en ramen, etc..
‘t Bockje Tentenverhuur kan daarnaast ook zorg dragen voor alles wat bij een tent komt kijken zoals: verwarming, verlichting, luxe toilet- units, stroomvoorziening, tapijt, podium, etc.
In samenwerking met onze partners kunnen wij ook uw complete evenement verzorgen van licht en geluid tot groenaankleding.
De traditionele tent is natuurlijk de tent met zeil. De gemoedelijke uitstraling van deze tent doet het goed op elk feest, evenement, of elke andere gelegenheid en zorgt direct voor een prettige sfeer, waardoor de aanwezigen zich snel thuis voelen.
De tent is opgebouwd uit een vrijdragend aluminium frame met vlam dovend m2 pvc tentdoek, dat voldoet aan de brandweer eisen.

De tent kan uitgerustworden met ramen van zeil en met verschillende soorten vloeren.
Als u een tent met zeil wilt huren, bent u bij ‘t Bockje Tentenverhuur aan het juiste adres.

fotos 2011 1e helf 2e set 175 DSC00012

Wij verzorgen onder andere tenten in de volgende plaatsen:

Almen
Apeldoorn
Barchem
Bathmen
Beekbergen
Beemte-Broekland
Broekland
Colmschate
Deventer
Diepenveen
Diepenheim
Dijkerhoek
Eefde
Epse
Gelselaar
Goor
Gorssel
Haarle
Harfsen
Heeten
Heino
Hof van Twente
Holten
Joppe
Klarenbeek
Kring van Dorth
Laren
Lettele
Lierderholthuis
Lochem
Loo
Luttenberg
Markelo
Marle
Nieuw Heeten
Nijverdal
Okkenbroek
Olst
Oude Molen
Raalte
Rijssen
Schalkhaar
Stenenkamer
Terwolde
Teuge
Twello
Ugchelen
Voorst
Vorden
Vierakker
Warnsveld
Welsum
Wesepe
Wichmond
Wijhe
Wilp
Zuna
Zutphen
Zwolle