Welkom op onze web-site. Wij zijn geruimetijd bestaande wijnhandel-slijterij. Daarnaast leveren we aan grootverbruikers, kantine’s, bedrijven, stichtingen en de horeca in de wijde omgeving.

Wat doen wij :
– levering van alle dranken
– verhuur van alle partybenodigdheden
– levering van fustbier en verhuur van biertapinstalatie’s
– horeca-service
– party-en cateringservice
– relatiegeschenken
– proeverijen.

Levering van alle dranken
In onze Wijnhandel-Slijterij aan de Brink 2 in Bathmen hebben wij heel veel verschillende binnen- en buitenlands gedistilleerd, likeuren, wijnen, port-sherry-vermouth, maar ook veel (buitenlandse)bieren en frisdranken.

Binnenlands gedistilleerd
Alle bekende merken jonge jenever, vieux, beerenburg, bessen jenever etc., maar ook de producten van de kleine distillateurs, zoals van Wees, Rutte en Zuidam.

Buitenlands gedistilleerd
Ook hier natuurlijk alle grote merken whisky, gin, cognac, rum vodka, armangnac, grappa, etc.waaronder zo’n 1000 malt-whisky’s. Daarnaast ook o.a. hele kleine cognac huizen en bijv. ook de nationale drank van Chilie, de Pisco, enz..

Likeuren
Alle gangbare likeuren uit zowel Nederland als uit alle andere landen zijn aanwezig. Zowel de klassieke als de trendy en ook altijd de allernieuwste. Maar ook speciale zoals Koym Koyat uit Griekenland en Amarula uit Zuid Africa.

Wijnen
Vast in ons assortiment hebben wij zo’n 250 wijnen uit 16 landen en daarnaast ook 40 Champagnes en Champagneachtige. Port-Sherry-Vermouth Ook hier natuurlijk alle bekende merken maar ook de prachtige port’s van Rozes en vele oude Kopke port’s.

Bieren
Alle binnenlandse bieren zijn bij ons op voorraad en daarnaast vele bieren uit de hele wereld, waaronder natuurlijk vele uit België. Maar ook van kleine Nederlandse brouwerijen zoals Jopen, ’t Ij en ’t Uiltje

Frisdranken
Alle gangbare frisdranken in kleine flesjes tot aan groot verpakking.

OP VERZOEK KUNNEN WIJ VOOR U VELE PROEVERIJEN VERZORGEN, zoals:

– wijnproeverijen
– whisky nosing en tasting
– cognacproeverijen
– portproeverijen

Wel is het zinvol een thema hieraan te verbinden, bijvoorbeeld:
– een bepaalde druifsoort
– een land of streek
– bepaald gebruiksmoment of combinatie, zoals: koffie, likeur en bonbons, cognac en sigaren, sherry en tappa’s. enz.