GLASWERK / BESTEK / SERVIES

Partygoederen

Op het gebied van glas, servies en bestek hebben wij een ruim assortiment. Zo kunt u bij ons bierglazen, wijnglazen, spatjes, longdrinkglazen, theeglazen, glazen kannen, borden, koffiekopjes, schoteltjes, vorken, messen en lepels huren. Net als onze tenten zijn deze materialen van professionele kwaliteit en hebben een representatieve uitstraling. Mocht u buiten ons assortiment om speciale wensen hebben, dan zullen wij proberen deze in te vullen. Een huurtermijn bedraagt max. 3 dagen, voor een langere termijn maken wij graag een prijsafspraak.

Bezorgen / afhalen

Voor het bezorgen van de door u gehuurde partygoederen beschikken wij over de juiste middelen. De transport- en bezorgtarieven kunt u terug vinden in de prijslijst. Indien u een tent huurt, worden de partygoederen geleverd bij de montage van de tent. Op afspraak kunt u de partygoederen ook afhalen / retour brengen.

Manco / breuk / afwassen

In geval van manco of breuk rekenen wij de vervangingswaarde. Wij zorgen ervoor dat uw glas, servies of bestek schoon wordt aangeleverd. Na afloop van de huurperiode kunt u de materialen vuil inleveren. Tegen een kleine meerprijs zorgen wij ervoor dat de vaat voor u wordt gedaan. Uiteraard mag u de materialen ook zelf reinigen.

Bekijk onze prijslijst voor het glaswerk

Bekijk onze prijslijst voor het bestek

Bekijk onze prijslijst voor het servies