Geschenken

Alle geschenken op 1 adres

Slijterij ‘t Bockje is hét adres waar u al uw cadeaus en  luxe relatiegeschenken kunt bestellen. Naast bestaande whisky- en andere geschenkverpakkingen, relatiegeschenken, gin & tonic geschenken, wijnkistjes, kerstpakketten en sinterklaascadeaus verkopen wij ook zelf samengestelde geschenken zoals wijnkistjes, champagnegeschenken, biergeschenken, gin & tonic geschenken en champagnegeschenken, veelal met bijbehorende glazen.

Bier Geschenken

Bier is altijd een prachtig cadeau om te geven en te ontvangen, zeker als het in een mooie geschenkdoos zit. ’t Bockje heeft een groot aantal biergeschenkpakketten van verschillende brouwerijen. O.a. Trappisten Bier, lokaal Bier en andere speciaal bieren. Ook maken wij in de winkel een biergeschenkpakket op maat. Vraag eens naar de mogelijkheden.

    Afbeeldingsresultaat voor biergeschenken

Wijn geschenken

Wijn cadeau geven is nog leuker als de wijn mooi verpakt is. wij hebben wijnkisten voor 1, 2 en 3 flessen. De inhoud van de wijnkisten varieert van land, kleur en soort druif. Ook kunnen wij de wijnkisten op maat samenstellen. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk uw fles wijn in een cadeaudoos te laten versturen.

Verpakkingen

Emmers, rieten of plastic manden, houten kisten met houtwol, of toch een koker met een goede fles whisky erin? Wij kunnen u alle luxe verpakkingen leveren om uw cadeau of relatiegeschenk onvergetelijk te maken. Deze speciale verpakkingen zijn per stuk te krijgen of in grotere aantallen voor uw relatiegeschenken en worden door ons met alle zorg samengesteld en verpakt.