Partytent 4 meter breed

De alu-frame tenten met witte zijkantzeilen zijn er in een grote variëteit aan afmetingen. Wij beschikken over tenten met gevelbreedtes 3, 4, 5, 8 en 10 meter. De lengte van de tenten is in principe onbeperkt en de verlenging is per 4 meter, maar eventueel ook op de meter af. De zijkanthoogte van de tenten is 210cm.. De tenten zijn tevens onderling koppelbaar, wat leidt tot een breed scala aan mogelijkheden. Verder op deze pagina vindt u een matentabel met links naar tekeningen van de gevelindeling, hoogtes en rastermaten van de tenten. De zijkantzeilen zijn standaard grijs/wit en kunnen ook worden uitgevoerd in wit . De zogenaamde “french-windows” zijn optioneel.

In welke situatie u welke opties het beste kunnen kiezen vertellen wij u graag. De prijzen zijn telefonisch beschikbaar. Bel gerust voor informatie (0570-541278) of een afspraak met één van onze medewerkers.

In overleg met ons vakkundig personeel komt u altijd tot de juiste oplossing. Eventueel komen wij op locatie met u de mogelijkheden bespreken en inmeten. Kunt u zich meteen laten informeren over de inrichtingsmogelijkheden. Alle getoonde tenten hebben wij in eigen beheer en worden dus niet ingehuurd zoals door veel andere verhuurbedrijven wordt gedaan. De op- en afbouw van al onze tenten wordt door onze eigen tentenbouwers gedaan.

4 meter

Daken

De daken van deze alu-frame tenten bestaan uit witte dakzeilen. De 10,8 en 5mtr. brede tent kan ook worden uitgevoerd met verduisterende (niet licht doorlatende) witte dakzeilen en gevelzeilen (de zogenaamde opaque zeilen). Hierdoor kan er een ruimte worden gecreëerd voor het tonen van video’s en andere soorten van projectie, waarbij het noodzakelijk is dat de ruimte wordt verduisterd. Ok is het mogelijk de 8  en de 5 mtr. Brede tent uit te voeren met een doorzichtig dak.

Zijkanten

De zijkantzeilen zijn standaard grijs/witwit en kunnen ook worden uitgevoerd in wit. De zogenaamde “french-windows” zijn optioneel. De zijkanthoogte van de tenten is standaard 210cm. Zonder zijkantzeilen kunnen de tenten ook met maximaal 1,5mtr. verhoogd worden, waardoor deze als overkapping over bijvoorbeeld een doorgaande straat geplaatst kunnen worden. Deze oplossing wordt vaak gebruikt bij evenementen in binnensteden.

Vloeren

Al deze tenten kunnen ook uitgevoerd worden met het aluminium vloersysteem. Deze tentvloer heeft als basis aluvloerplaten van 1x1mtr. welke wij ook op moeilijk bereikbare locaties kunnen plaatsen.

Tentsluizen

De tenten van 3 en 4mtr. breed zijn te gebruiken als sluis, bijvoorbeeld vanuit een gebouw naar een grotere tent.

Prijzen zijn exclusief 21% btw. Prijzen per 1 januari 2024.

Prijzen gelden bij goed bereikbaar terrein met aanhanger en bus anders io.

Alle tenten zijn van M2 zeildoek met certificaat.

Prijzen zijn exclusief transport.

Prijzen tenten 4 meter breed  excl. BTW.
Lengte
2 t/m 4 meter €350,00
5 t/m 8 meter €600,00
9 t/m 12 meter €750,00
13 t/m 16 meter €900,00
17 t/m 20 meter €1000,00
21 meter of meer